Producție specială

Repede Mot vă oferă opțiunea de a vă transforma visele în realitate!

Puteți crea un model de articol care este conceput special pentru cerințele dumneavoastră, având posibilitatea de a pune în evidență estetica și valorile pe care doriți să le transmiteți printr-un design special.

Suntem în măsură să realizăm proiecte complexe pe cont propriu. Suntem capabili să o facem datorită unei bune colaborari cu furnizorii noștrii de producție pe următoarele departamente – producție de elemente metalice, din aluminiu, lemn, fibră de sticlă, rășină, ipsos, textile și florale.

Alegând producția specială puteți selecta culoarea, forma, materialul, mesajul sau dupa caz imaginea dorită pentru a ajunge la un stil și la un design pe care vi l-ați imaginat.

Menționăm că termenele de livrare variază în funcție de complexitatea lucrărilor și pot dura între 2 – 14 zile. Va invităm să aruncați o privire la referințele noastre de mai jos și să ne contactați pentru propriul proiect.

Ne puteti trimite o imagine a unei case (casa ta din copilărie, cabana unde ati crescut sau v-ati petrecut concediile) și noi va ilustram și vi-l trimitem pe e-mail pentru a putea sa il printati pe hartie.