Detalii livrare

Comenzile înregistrate sunt livrate conform modalității alese și a informațiilor furnizate în procesul de comandă. Vă rugăm să verificați corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care apar erori sau doriți modificari să ne contactați pentru procesarea acestora.

Livrare în 2 ore pentru București

Livrare în 2 ore pentru București

Comenzile înscrise și procesate până la ora 14:30 (în zile lucratoare) sunt livrate în maxim 2 ore către clienții din București.
Cost unic: 22 lei

Livrare a doua zi

Livrare a doua zi

Produsele sunt expediate clientului în maximum 24 de ore de la data validării comenzii.
Cost unic București: 8 lei
Cost unic Național: 22 lei

Livrare GRATUITĂ

Livrare GRATUITĂ

Pentru clienții care comanda produse în valuare de 300 lei, sau mai mult, Repede Moț acoperă costul de transport.
Gratuit

Termenele de livrare menționate fac referire la comenzile ce se achită în sistem ramburs (numerar la curier) sau a căror plata a fost confirmată pana la ora 14:30.

În cazul livrărilor prin curier, acesta va emite o chitanță pe loc pentru suma plătită. Această chitanță va reprezenta dovada plății numerar valabilă atat pentru clienți, persoane fizice cât și juridice; RAXO Innovation S.R.L. nu va mai emite ulterior vreo chitanță. Singura chitanță valabilă este cea emisă de curier.

Pentru comenzile din categoria “Producție Specială”, achitate prin Ordin de Plată, termenul de livrare poate suferi modificări în funcție de timpul de procesare al plății.