Recondiționare

Model  unicat de pictura pe tablia patului
Model de pictura pe tablia patului dumneavoastra. Modelul de pictura va fi ales de catre client. Oferta disponibila pentru Bucuresti. Pe plan national exista un cost de transport si de acomodare al artistului. Imaginea atasata este cu titlu infomativ. Va asteptam cererile pe email la contact@specialalese.ro.
500.00 lei
Model  unicat de pictura pe un pupitru
Model de pictura pe pupitrul dumneavoastra. Modelul de pictura va fi ales de catre client. Oferta disponibila pentru Bucuresti. Pe plan national exista un cost de transport si de acomodare al artistului. Imaginea atasata este cu titlu infomativ. Va asteptam cererile pe email la contact@specialalese.ro. Pretul a fost calculat pentru un pupitru de 130 cm inaltime.
600.00 lei
Model  unicat de pictura pe un bar
Model de pictura pe barul dumneavoastra. Modelul de pictura va fi ales de catre client. Oferta disponibila pentru Bucuresti. Pe plan national exista un cost de transport si de acomodare al artistului. Imaginea atasata este cu titlu infomativ. Va asteptam cererile pe email la contact@specialalese.ro. Pretul a fost calculat pentru un pupitru de 160 x 140 cm inaltime.
1000.00 lei
Model  unicat de pictura pe un sfesnic
Model de pictura pe sfesnicul dumneavoastra. Modelul de pictura va fi ales de catre client. Oferta disponibila pentru Bucuresti. Pe plan national exista un cost de transport si de acomodare al artistului. Imaginea atasata este cu titlu infomativ. Va asteptam cererile pe email la contact@specialalese.ro. Pretul a fost calculat pentru un sfesnic de 40 cm inaltime.
200.00 lei